Carwash

Zonder Zorgen

Op afspraak komen onze cleaners langs om uw personenwagen, bedrijfswagens, stockwagens, camionettes, huurwagens, vrachtwagens en zelfs boten te reinigen.

Met onze speciaal uitgebouwde Mobiele Carwash units maken wij uw voertuigen schoon zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over watertoevoer, waterafloop of detergenten. Dankzij reinigen met stoomtechnologie behoren dit soort zorgen tot het verleden.

Wenst u graag een offerte op maat voor uw bedrijf? Neem dan meteen contact op met onze klantendienst.

octo 3
WATER

Waterverbuik

Met amper 2 liter water maken wij met stoomtechnologie in minder dan een half uur een hele wagen schoon.

Chemische Detergenten

Dankzij de hoge temperatuur behoort het gebruik van chemische detergenten tot het verleden. Olie en vuil smelten als het ware van de carrosserie.

wij komen naar jou

Wij komen naar jou

Ons Mobiele Carwash team komt op locatie uw persoonlijke wagen of bedrijfswagens schoonmaken. Maak u geen zorgen over watertoevoer of afloop.

anti allergisch

Anti Allergisch

Door het gebruiken van stoom en het vermijden van detergenten, verminderen wij de kans op allergische reacties als hooikoorts of huid en long irritaties.

ecologisch

Ecologisch

Overheidsinstanties, bedrijven en ondernemers hebben een voorbeeldfunctie in de maatschappij. Samen streven we naar een gezonder milieu voor onze en de komende generaties.

Groene Diesel

Niet iedereen rijdt met een electrische wagen en groene diesel zal een droom blijven. Maar wagens ecologisch verantwoord reinigen kan nu gelukkig wel.

MOBIELE CARWASH-waar en wanneer
Waar en wanneer

U het wenst

In tegenstelling tot de klassieke carwash of jetwash komen wij op locatie waar en wanneer u het wenst. Gewoon bij jou in de straat, op het werk, op een feestje of een evenement. Onze schoonmakers werken ook op zaterdag en dat maakt het extra comfortabel ons te boeken.

Zo kan je samen met enkele buren een multiboeking doen, waardoor je een extra korting ontvangt van 10%. Multiboeking is geldig vanaf 3 wagens. Voor bedrijven of grotere volumes maken wij een offerte op maat. Neem hiervoor contact op met onze klantendienst.

Gezonde

Wagens

Uw auto is een haard voor bacteriën, alle oppervlakken zoals het stuur, dashboard, zetels, tapijten, deurpanelen en de luchtkanalen zitten er vol van. Voor kleine kinderen, ouderen en mensen met allergieën kan het zelfs schadelijk zijn om in een slecht onderhouden wagen te zitten. Door je wagen te wassen op de klassieke manier kan je onmogelijk deze bacteriën verwijderen. Integendeel, dit geeft hen zelfs voeding.

Door met hete stoom onder hoge druk over de oppervlakken heen te gaan, doden en verwijderen wij voor 93% alle aanwezig bacteriën.

Autoreinigingspakket – autoreinigingsproducten – schoon en stoom – Schoonmaken van caravans – reiniging van het stoommachinecompartiment – milieuvriendelijke wasstraat – vloerstoomreiniger – vorming lavage auto vapeur – vorming nettoyage voertuig – ghibli wirbel – handstoomreiniger – tapijtreinigers voor huishoudelijk gebruik – thuis stoomautowasstraat – stofzuigertapijtreiniger – injector extracteur vapeur auto – professionele stoomreinigingsmachines – Station de lavage auto – stoomautoreiniging prijs – stoomautowasbedrijf – stoomautowasstraining – stoomreinigingsbeoordelingen – gebruikte auto stoomreiniger – voertuigreinigingsopleiding

MOBIELE CARWASH-gezonde
Boek uw

Octopus Mobiele Carwash

Boek nu eenvoudig online een Mobiele Carwash en wij komen langs waar en wanneer u het wilt om uw wagen, camionette, vrachtwagen of boot schoon te maken.

Heeft u meerdere voertuigen om schoon te maken? Bent u beheerder van een wagenpark? Heeft u een auto showroom of verhuurt u wagens? Vraag dan een offerte op maat en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

Schoonmaken van caravans – autoreiniger – autoreiniging voor de koers – gebruikte auto stoomreiniger – mobiele carwash – reinigingsautostoom prijs – reinigingsstoommachinecompartiment – scheepsschoonmaak – stoomreiniger autowasstraat – stoomreiniging van binnen en buiten – stoomreiniging
reiniging binnen en buiten – Stofzuigerautoreiniging – autodetaillering – automatische detaillering van benodigdheden – autostoomafzuiging – beste tapijtreiniger – autoverzorgingsproducten