Minder

is Meer

Als startende ondernemers vinden wij het belangrijk rekening te houden met mensen en het milieu. Elders in de wereld sterven dagelijks mensen door watertekort. Het is waar, wij kunnen hen niet redden, maar wat we wél kunnen doen is ons steentje bijdragen.

Door gebruik te maken van stoom in plaats van stromend water, gebruiken wij slechts 2-3 liter water per wagen. De klassieke carwash en jetwash gebruiken hier 150-300 liter water voor dezelfde poetsbeurt. Dat zet toch wel even aan het denken? Onze klanten kiezen voor een ecologische manier om hun wagens schoon te maken en dit maakt van hen echte helden. Samen werken we aan een betere leefomgeving voor ons en de komende generaties.

MILIEU-minder
WATER

Waterverbuik

Met amper 2 liter water maken wij met stoomtechnologie in minder dan een half uur een hele wagen schoon.

Chemische Detergenten

Dankzij de hoge temperatuur behoort het gebruik van chemische detergenten tot het verleden. Olie en vuil smelten als het ware van de carrosserie.

wij komen naar jou

Wij komen naar jou

Ons Mobiele Carwash team komt op locatie uw persoonlijke wagen of bedrijfswagens schoonmaken. Maak u geen zorgen over watertoevoer of afloop.

anti allergisch

Anti Allergisch

Door het gebruiken van stoom en het vermijden van detergenten, verminderen wij de kans op allergische reacties als hooikoorts of huid en long irritaties.

ecologisch

Ecologisch

Overheidsinstanties, bedrijven en ondernemers hebben een voorbeeldfunctie in de maatschappij. Samen streven we naar een gezonder milieu voor onze en de komende generaties.

Groene Diesel

Niet iedereen rijdt met een electrische wagen en groene diesel zal een droom blijven. Maar wagens ecologisch verantwoord reinigen kan nu gelukkig wel.

octo 7
Impact

Reduceren

Een nette wagen, camionette of vrachtwagen. Allemaal willen we het liefst in een proper voertuig rondrijden. Sommige professionals brengen meer tijd door in hun voortuig dan in hun woonkamer.

Wij zijn er trots op ervoor te kunnen zorgen dat onze klanten kunnen rondrijden in kraaknette voertuigen, maar met een minimaal verbruik van water en zonder schadelijke detergenten. Sterker nog, onze leveranciers investeren constant om nog betere technologie te ontwikkelen die de impact op het milieu nog meer kan reduceren. Samen met hen werken we nauw samen om dit te realiseren.

Een duurzame

klimaatoplossing

Octopus Mobiele Carwash stelt alles in het werk om zowel nu als in de toekomst particuliere, professionele en industriële klanten die op zoek zijn naar carwash oplossing, de meest comfortabele en efficiënte auto schoonmaak service te leveren.

We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen en ons beleid en onze praktijken zorgen ervoor dat milieuduurzaamheid centraal staat in alles wat we doen. We organiseren onze bedrijfsactiviteiten volgens groene principes, omdat dat zowel economisch als ecologisch zinvol is.

octo 8
Boek uw

Octopus Mobiele Carwash

Boek nu eenvoudig online een Mobiele Carwash en wij komen langs wanneer en waar u het wilt om uw wagen, camionette, vrachtwagen of boot schoon te maken.

Heeft u meerdere voertuigen om schoon te maken? Bent u beheerder van een wagenpark? Heeft u een auto showroom of verhuurt u wagens? Vraag dan een offerte op maat en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.