Zelfstandigen

Elke ondernemer heeft nood aan properheid en hygiëne. Daarom is ook de schoonmaak van uw bedrijfswagen belangrijk. Het koetswerk en interieur verdienen periodiek een goede poetsbeurt door echte professionals met oog voor detail en afwerking.

Niet alleen uw klanten zullen onder de indruk zijn van een steeds glimmende wagen, maar ook jij als ondernemer zal extra gemotiveerd de weg op gaan in een propere wagen.

KMO DIENSTEN-octopus
KMO DIENSTEN-bedrijven
Bedrijven

met wagenpark

Het wagenpark of bedrijfsfleet kan bestaan uit verschillende soorten voertuigen, denk maar aan personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, dienstvoertuigen, brandweerwagens, ziekenwagens tram, bussen, openbaar vervoer taxi’s enz… Misschien wenst u kraaknette voertuigen in de toonzaal, of dienen de voertuigen tijdens een expo of beurs er mooi uit te zien? Of misschien bent je de uitbater van een autoverhuur bedrijf? Of bent je verantwoordelijk voor een groot wagenpark van een garage?

Octopus Mobiele Carwash maakt zowel kleine als grote wagenparken schoon.

Industriële

voertuigen

Ook in de industriële sector dienen voertuigen er netjes en rein uit te zien, denk maar aan het schoonmaken van heftrucks, graafmachines, bouwmachines, tankwagens en tractoren.

Deze dienen niet enkel langs binnen en buiten dienen schoon gemaakt te worden maar ook het desinfecteren van laadruimtes in het kader van HACCP, het reinigen van kranen, containerwagens, bulldozers en zelfs de cockpit en laadruimtes van vliegtuigen vallen onder onze dienstverlening.

KMO DIENSTEN-industrielle

Eenmalige schoonmaak

Octopus Mobiele Carwash kan ook ingezet worden voor eenmalige opdrachten, feesten, beurzen of andere evenementen. Op voorhand wordt duidelijk bepaald welke werken er moeten uitgevoerd worden en daarbij stellen wij een eenvoudig carwash schoonmaak plan op. 

octo

Periodieke schoonmaak

Aan de hand van een carwash schoonmaak plan worden de benodigde werken in kaart gebracht. Het carwash schoonmaak plan zorgt voor een duidelijk en geordend overzicht welke voertuigen, de methode van schoonmaak en op welke tijdspanne (wekelijks/maandelijks/jaarlijks ) de schoonmaak werken moeten uitgevoerd worden.

Octopus

Milieuvriendelijk

Ook in de industriële sector dienen voertuigen er netjes en rein uit te zien, denk maar aan het schoonmaken van heftrucks, graafmachines, bouwmachines, tankwagens en tractoren. Deze dienen niet enkel langs binnen en buiten dienen schoon gemaakt te worden maar ook het desinfecteren van laadruimtes in het kader van HACCP, het reinigen van kranen, containerwagens, bulldozers en zelfs de cockpit en laadruimtes van vliegtuigen vallen onder onze dienstverlening.
Offerte

aanvragen

Heeft u meerdere voertuigen om schoon te maken? Bent u beheerder van een wagenpark? Heeft u een auto showroom of verhuurt u wagens? Vraag dan eenvoudig online een offerte op maat en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

KMO DIENSTEN-offerte